Viktigt med gemenskap

Designbranschen är definitivt hektisk. Och det är ingen hemlighet att man ofta stressar och går in helt i sig själv. Särskilt när det handlar om stora projekt som måste slutföras på kort tid. Därför försöker vi alltid att prioritera och värdesätta gemenskap. Och vi har märkt att tid tillsammans utomhus verkligen är guld värt. Därför ser vi till att alltid ha tillgång till lämpliga utemöbler som gör att vi kan få ut det mesta av den utemiljö som vi har tillgänglig.

Men vad är det egentligen som är så speciellt med att vara utomhus? Forskningen talar sitt tydliga språk gällande att man helt enkelt mår bättre om man spenderar åtminstone en halvtimmen om dagen utomhus. Mindre än så verkar göra att vi känner oss instängda. Därför ser vi till att uppmuntra allt ifrån anställda till familj och vänner att spendera tid tillsammans utomhus. Dagens speciella situation ställer såklart en del unika krav på att man sköter allt på ett snyggt sätt. Men det är definitivt inget fel på planerad och välskött gemenskap.

I tider då stress verkar ha blivit norm, och ett hektiskt arbetsklimat präglar de flesta arbetsplatser så tycker vi att alla bör se till att slå sett slag för ohämmad gemenskap. Ta chansen att umgås utan krav och måsten. Vi är övertygade om att det på sikt kommer att bidra till bättre produktivitet och göra att alla mår så bra som möjligt. För det går aldrig att skjuta upp välmående. Förändringar måste ske här och nu.