Existerar den perfekta designen?

Att skapa en perfekt design kan ta tid. Det kan krävas flertalet försök, och du kan behöva börja om många gånger. Ibland kan det till och med kännas omöjligt att få till designen exakt så som du vill. Men det går, det är möjligt, det gäller bara att du inte ger upp. Att aldrig ge upp och att aldrig sluta tro på sin idé kan generera mycket mer än man tror när det kommer till att nå målet om den perfekta designen.

Att lära av sina misstag

När du försöker om och om igen, tills du tillslut känner dig nöjd, har du nämligen lärt dig otroligt mycket längs vägen. Det du har lärt dig kan du sen ta med dig till nästa gång du hamnar i samma situation och inte vet vad eller hur du ska göra. Att ge upp är aldrig ett alternativ, vare sig det handlar om att designa en klädkollektion, hitta den perfekta designen till olika golvlampor eller att skapa den perfekta tavlan.

Genom att inte ge upp blir du starkare, samtidigt som du får mer erfarenhet och bättre självförtroende. Självförtroendet du får kan även smittas över och appliceras på andra delar av livet. Tillsammans med din nya styrka utgör ditt självförtroende en perfekt kombination, precis som blenders mixar perfekta drinkar och smoothies.

Kanske är det en konstig liknelse, men det är faktiskt sant. När du inte ger upp och fortsätter försöka tills du uppnår det som du själv anser är det perfekta resultatet kommer du även börja tro mer på dig själv. Du kommer känna dig stolt och stark samtidigt som du får en tillit till dig själv, något som kan vara svår att hitta annars. Du kommer med andra ord bara vinna på att aldrig ge upp.