Träning för dig som arbetar hemifrån

Att arbeta hemifrån är på många sätt väldigt stimulerande. Men jag full kontroll över sin tid, kan välja att prioritera det man för tillfället finner mest viktigt och får chansen att själva avgöra hur man vill att ens vardag ska se ut. Men det är så klart inte alltid guld och gröna skogar. I många fall så kan det vara stressigt att jobba hemifrån, och det är ofta att man upplever att man skulle behöva dubbelt så många armar för att hinna med.

Något jag har märkt är att det är oerhört viktigt att prioritera sig själv. Dels när det kommer till att ta välbehövliga pauser, men även när det gäller fysisk aktivitet. För när det kommer till kritan så fungerar faktiskt ingenting alls om man inte ser till att hålla kroppen i trim. Jag ser alltid till att ha tillgång till smidiga träningstillbehör för att när som helst kunna ta en paus och på så sätt ladda mina batterier.

Att inte åsidosätta fysisk och mental träning har verkligen ökat min produktivitet. Och numera så känner jag att jag har mer energi över efter dagens arbetspass är slut. Helt klart en enorm skillnad jämfört med tidigare då jag i stor utsträckning levde på kaffe och fick hoppas att energin skulle hålla hela dagen ut. Är hemmaträning ett alternativ för alla? Huruvida det passar just dig får du såklart själv fundera på. Men jag är övertygad om att du kommer att märka att du blir mer effektiv på sikt.

lära sig hemma