Långa dagar

När man jobbar med design kan det bli långa dagar på kontoret. Detta framförallt då design till stor del handlar om att skapa, framhäva och placera olika detaljer, vilket i sin tur innebär att det gäller att allting hänger ihop med varandra för att det ska se bra ut. Samtidigt som detta kan vara en fördel finns det även en del negativt att finna i detta detaljorienterade arbete. Tänk att något så litet som valet av typsnitt eller placering av initialerna kan ta så otroligt lång tid, speciellt för den som vill att ens design ska bli perfekt. Under dessa långa dagar är det extra viktigt att du använder olika hjälpmedel som effektiviserar vardagen.

Snabba lösningar

Det är många koppar kaffe som dricks för att orka hålla energin uppe. Kanske är det kaffet som gör att du orkar, att det är kaffet som ger dig motivation av att kämpa på då du vet att du sen får njuta när du är klar med designen? Då skulle vi verkligen säga att det är värt att investera i att ha en kaffebryggare nära till hands, oavsett arbetsplats och behov. 

Om du jobbar hemifrån och behöver jobba över lunch- eller middagstid är även en riskokare bra att ha. Med detta smidiga köksredskap slipper du hålla koll på riset och oroa dig för att det ska koka över. Därmed kan du lägga allt ditt fokus på din design och få perfekt ris utan ansträngning. 

Genom att förbereda och ha saker tillgängliga kan du kanske slippa långa dagar i framtiden. Då och då kommer arbetsdagen vara längre än vanligt, men med hjälp av snabba lösningar som dessa två går det att göra den lite kortare och lite enklare. Vi hoppas att du åtminstone känner dig något lugnare inför kommande långa arbetsdagar nu.