Gör hemmet mer personligt

För att du verkligen ska trivas hemma så är det viktigt att du inreder hemmet och får det riktigt mysigt. Alla kräver lite olika saker från sitt hem och därför är de viktigt att du funderar på vad du behöver och även hämtar inspiration, så att du får en tydlig bild över hur du vill ha det. Så här får du ditt hem mer personligt!

Börja med ett rum

Det är lätt att man överväldigar sig själv med att påbörja alldeles för många inredningsprojekt samtidigt. Så för att du ska kunna hålla allting enhetligt och planerat så kan det istället vara bra att börja med ett rum, som du sedan kan ha som mall när du därefter påbörjar förändringen av resten av hemmet. 

Köket är till exempel hemmets hjärta och någonting som du behöver bruka dagligen. Så detta är ett bra ställe att börja på. Vilken design ska köket ha, hur använder du ditt kök och vilka detaljer behöver köpas in som till exempel köksmaskiner eller aluminium kastrull?

Var inte rädd för färg

I Sverige är vi väldigt inriktade på att hålla hemmen mer neutrala och många är rädda för att ta in färg, vilket är lite tråkigt. Med detta menat så behöver du inte måla väggarna i kulöra nyanser, utan kan sammanväva neutrala möbler, textilier och tapeter med snygga mateus tallrikar eller färgglada detaljer.

Genom att hålla grunden i rummet mer neutralt, har du sedan en möjlighet att anpassa rummet beroende på säsong och att fortsätta hålla hemmet personligt.